Home Bedroom Rotan stoel in de slaapkamer

Rotan stoel in de slaapkamer

by Christy | UJC

Favoriet materiaal: rotan

Rotan is één van m’n favoriete materialen in huis. Al voordat ik de sleutel van mijn huis had, heb ik een super gaaf rotan bankje gescoord voor in de hal bij VTwonen. Sindsdien zijn er aardig wat rotan items aan het interieur toegevoegd, maar een rotan stoel was echt een enorme zoektocht. Enerzijds omdat hij in de hoek van de slaapkamer naast de balkondeur moest komen te staan en dus niet te groot mocht zijn, anderzijds omdat de meeste rotan stoelen nogal een prijskaartje hebben. Uiteindelijk is het de prijs dubbel en dwars waard, maar het moest niet de spuigaten uitlopen, aangezien ik net daarvoor het dakterras onderhanden had genomen.

Een veelzijdige rotan fauteuil 

Naast de prijs en de ruimte waar hij zou komen te staan, waren er nog wat andere puntjes die ik belangrijk vond. Ik wilde in ieder geval geen rotan stoel met een oranje ondertoon, want dat zou afsteken bij de vloer, maar hij moest ook niet te blank zijn. Het was een lange zoektocht, maar uiteindelijk koos ik voor een rotan stoel van H&M. Hij is lekker ruim en heeft bijpassend kussen op de zitting, waardoor je hem ook makkelijk in de woonkamer bij de bank kan zetten en er toch lekker in kan hangen. Niet onbelangrijk! Hij was zeker niet cheap, maar ik kon hem met 30% korting scoren en toen kon in deze rotan fauteuil écht niet laten staan.

Kleding droppen op een rotan stoel

Gezellig, zo’n rotan stoel in je slaapkamer met een knus kussentje en planten eromheen, maar over het algemeen duurt het bij mij een halve dag voordat ie vol ligt met kleding. Ik neem me echt voor om dit elke ochtend op te ruimen, maar uiteindelijk komt het zelden voor dat ie erbij staat zoals op de foto haha! Herkenbaar?

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: