Home Bedroom Vintage look: een rotan bankje

Vintage look: een rotan bankje

by Christy | UJC

Rattan bankje voor een vintage look

Weer zo’n heerlijke aankoop, een bankje van rotan van H&M home. Allereerst moet ik toch even melden dat ik dit een geweldige webshop vindt met net wat fijnere prijsjes dan bijvoorbeeld Zara Home. Daarnaast past het stijltje van H&M toch iets beter bij mij. Het is net wat stoerder denk ik. De winkels van Zara Home vind ik daarentegen wel echte eyecatchers. Ik word altijd super hebberig, maar uiteindelijk zijn het vaak toch te fijne spulletjes en zachte kleuren voor mijn interieur. Maar oké, terug naar deze top aankoop!

Wat te doen met de bedroom?

Dit rattan bankje was geen item waar ik al tijden naar op zoek was. Wel is de plek waar het rotan bankje inmiddels staat iets geweest waarvan ik lange tijd niet goed wist wat ik ermee moest. Mijn slaapkamer is redelijk groot, ongeveer 16m2, en naast een enorme Pax kast van Ikea en een grijze boxspring met zwarte nachtkastjes was hij na een jaar nog altijd aardig kaal.

Ik had een aantal dagen ervoor toevallig een rotan stoel gescoord bij H&M met een persoonlijke kortingscode en liet deze vol trots aan m’n moeder zien. Zij bedacht zich op dat moment dat ze die code nog niet gebruikt had en zodoende hebben we nog even verder zitten neuzen op de website en wat denk je, mijn oog viel direct op deze knapperd!

Een rotan bank van H&M

Het zal niet als een totale verrassing komen als ik vertel dat ik direct het meetlint erbij gepakt heb en dit bankje binnen 5 minuten in het winkelmandje zat. Een paar dagen later kwam er een klein ‘bouwpakketje’ binnen en met een paar keer draaien aan wat boutjes stond ie hoor, dit geweldige vintage rotan bankje. Af en toe sta ik er zo van te kijken hoe ik soms zo impulsief iets aankoop, terwijl ik ook eeuwen na kan denken of een item wel in mijn interieur past zoals met mijn okergele velvet bank bijvoorbeeld. Hoe werkt dat bij jou?

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: