Home Dinnertable IXXI wanddecoratie boven de eettafel

IXXI wanddecoratie boven de eettafel

by Christy | UJC

Mijn zwart/witte IXXI met vogels

IXXI staat natuurlijk bekend om de oneindige mogelijkheden die ze bieden qua beelden in combinatie met hun unieke kaarten systeem. Daarom leek het me wel leuk om wat IXXI inspiratie te delen vanuit mijn eigen huisje. Ik wilde perse een bestaand beeld, geen fotocollage aangezien ik al aardig wat foto’s op posterformaat af had laten drukken voor een andere wand. Uiteindelijk werd het deze IXXI met vogels. Opvallend door de bewegingen van de zwaluwen, maar qua kleur toch rustig boven mijn groene eettafelbank en inktzwarte eettafelstoelen van BePureHome. Dat vond ik extra belangrijk, omdat je het er vanuit de woonkamer ook altijd op kijkt.

IXXI in elkaar zetten en bevestigen

Er is eigenlijk maar één reden waarom ik bijna een jaar gewacht heb met decoratie aan de wand en dat zijn spijkers. Ik heb met bloed, zweet en tranen de muren staan witten en ik kon het niet over m’n hart verkrijgen daar een gat in te slaan. Uiteindelijk bleek dat IXXI een ophangsysteem heeft waarbij je met een paar plakstrips de IXXI gemakkelijk bevestigd aan de muur zónder gaten. Al vraag ik me met dit soort dingen wel altijd af hoe de muur eruit ziet als ik die strips er uiteindelijk af wil halen, maar dat is een zorg voor later!

De IXXI in elkaar zetten is trouwens ook super simpel. Je ontvangt een klein pakketje en alle kaarten liggen al op volgorde. Daar maak je gemakkelijk een geheel van met de koppelstukjes. Achteraf bleek er netjes een klikbuisje bij te zitten zodat de kaarten niet beschadigen. Daar was ik natuurlijk weer te ongeduldig voor, dus ik heb de IXXI in elkaar gezet met m’n nagels haha! Ook met deze ouderwetse werkwijze is ie gelukkig helemaal onbeschadigd gebleven.

IXXI bestellen met de editor

Ga je een IXXI bestellen, vergeet dan niet de IXXI your world editor te gebruiken. Ik heb best een tijdje gezocht naar de juiste afmeting en kwam telkens geen beelden tegen die in mijn interieur paste. Achteraf bleek dat ik met die editor elk beeld naar de perfecte afmeting aan kon passen.

Wanddecoratie van IXXI brengt rust

Uiteindelijk heb ik een horizontale zwart/witte IXXI met vogels gekozen van 100 cm bij 60 cm. Eigenlijk heel vreemd, want ik ben doodsbang voor vogels haha! Op de een of andere manier kon ik deze zwaluwen wel waarderen. Mijn eettafel staat tegenover mijn woonkamer waar al veel foto’s van bijzondere reizen ingelijst zijn in zwarte lijsten. Ik wilde daarom graag iets lichts met weinig kleur op deze muur hangen. Daar is IXXI wanddecoratie natuurlijk ideaal voor!

Laat een reactie achter