Home Health Eczeem als sneeuw voor de zon verdwenen

Eczeem als sneeuw voor de zon verdwenen

by Christy | UJC

Levenslang al last van eczeem

Ik heb eigenlijk geen idee of jullie hiervan op de hoogte zijn, maar ik heb al vanaf jonge leeftijd last van eczeem. Niet iets waar ik graag over praat, maar als ik dat wel doe, merk ik altijd dat er zoveel mensen zijn die er last van hebben. Vandaar dit artikel over mijn prettige ervaring met de natuurlijke producten van Forever.

Als baby en peuter regelmatig op mijn gezicht en naarmate ik ouder werd had ik steeds meer eczeem op mijn hoofdhuid. Vanaf groep zes ben ik hiervoor hormoonzalfjes gaan smeren, welke steeds hoger werden in dosering. Ik ben sowieso geen fan van kunstmatige hormonen, maar het smeren was ook erg lastig doordat je onder je haar door moet smeren. Hierdoor vond ik het vooral in de pubertijd lastig om dit bij te houden. Ik liep de helft van de week met nóg vetter haar rond…

De uitkomst: producten van Forever

In de jaren daarna heb ik wel geprobeerd dit goed bij te houden, maar niets leek echt te helpen. De laatste manier zouden hormoontabletten zijn en dat wilde ik écht niet. Vervolgens heb ik dure hennepshampoos en natuurlijke oliën geprobeerd, maar ook dat was geen succes. Ik had het eigenlijk opgegeven totdat ik de producten van Forever tegenkwam. 

Ik kwam met deze producten in aanraking doordat een vriendinnetje van me ze begon te verkopen. Ze verkocht veel C9 pakketten en na lang wikken en wegen ben ik daar ook aan begonnen. In eerste instantie om wat kilo’s te verliezen, maar ik las ook veel goede verhalen over huidproblemen. Ik zal het vast verklappen: ik ben zó blij dat ik hieraan begonnen ben! Ik merkte tijdens de eerste week al dat ik aanzienlijk minder jeuk op mijn hoofdhuid had.

Wondermiddel Aloe Propolis Creme

Dit komt door de helende werking van het Aloe Vera sap dat je veel drinkt. Ik dacht van tevoren dat dit nogal Hocus Pocus was, maar het werkt echt! Na de kuur ben ik het sap door blijven drinken en ben ik het ook van buitenaf gaan stimuleren met Aloe Propolis Creme. Ook het eczeem achter mijn oren wordt met de dag minder, wauw! Die zijn natuurlijk wat makkelijker in te smeren, net als op mijn vingers. Die laatste waren na 5 dagen al eczeem vrij terwijl ik al maanden van alles smeer om het weg te krijgen. Wat een wonderspul!

Mijn hoofdhuid smeer ik ongeveer 2-3 keer per week in op de avond voordat ik mijn haren ’s ochtends wil wassen. Op die manier trekt het goed in en loop ik toch met een frisse bos haar rond de dag erna.

Heb jij weleens last van een schrale, beschadigde huid? Of kamp je met eczeem, acné of Psoriasis? Stuur me dan een berichtje! Ik help je graag met de juiste keuze om Forever producten.

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: