Home Inspiration Stickers bestellen bij Stickerkoning

Stickers bestellen bij Stickerkoning

by Christy | UJC

Beursdagen in Corona tijd, geen pretje

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten is online marketing mijn vak, maar werk ik ook regelmatig voor het bedrijf van mijn vader. Hij heeft een agentschap en vertegenwoordigt diverse schoenmerken. Al vanaf jonge leeftijd ga ik regelmatig mee naar de beurs en doe dit nog altijd met veel plezier. Heel de dag mooie schoenen passen en verkopen die aankomend seizoen pas in de winkel staan. Wie wil dat nou niet! Toch is er door de jaren heen veel veranderd. Een aantal jaren geleden heeft deze branche veel last gehad van de financiële crisis en deze waren we eigenlijk nog maar net (of net niet) te boven en Corona stond voor de deur.

Onpersoonlijk samenwerken door COVID

Dat deze Corona tijd nogal een vreemde periode is, hoef ik niemand uit te leggen. Dat voelen we helaas allemaal. Ook op de beurzen voel je een bepaalde afstand en onhandigheid. Naast dat het super rustig is omdat veel klanten op het moment zelf in de winkel staan i.v.m. minder personeel, of gewoonweg angstig zijn om te komen, heb je veel onpersoonlijker contact met degenen die wel zijn gekomen.

Helaas, handen schudden om je voor te stellen of elkaar kussen om te bedanken voor een mooie order is er niet meer bij. Als je elkaar al langer kent, kom je wel met een ongemakkelijk elleboogstootje weg, maar als je jezelf wil introduceren is het toch een stuk lastiger. Zeker omdat je in landen zoals België en Italië een mondkapje moet dragen. Zelfs als je je naam uitspreekt, verstaan ze deze nog niet. Hier hebben we wat op bedacht!

Naamstickers bieden uitkomst

Hiervoor zijn textielstickers super handig! Deze blijven goed zitten op allerlei soorten stof en ze zijn makkelijk eraf te halen. Ook een stuk handiger dan naamplaatjes, omdat je deze vaak maar enkele hebt en uit ervaring weet ik dat ze overal blijven slingeren. Textielstickers zijn niet duur, dus bestel er wat meer en je kunt ze gemakkelijk vervangen wanneer dat nodig is.

Je kunt dit soort stickers bestellen bij Stickerkoning. Ze bieden trouwens nog allerlei andere soorten stickers, dus leef je uit! Zo lijkt het me ook leuk om wat stickers te ontwerpen en in onze goodiebag mee te geven. Op die manier vindt je merknaam ook nog z’n eigen weg buiten de beurs op een omafiets, laptop of (iets minder oké) een lantaarnpaal ;).

Wat ideaal is bij Stickerkoning, is dat alle stickers in oplages van 1 tot 5000 zijn te bestellen. Van de stickers die je weg wil geven aan bezoekers zul je er vast meer nodig hebben, dan de textielstickers waar je een naam en bedrijfsnaam op drukt.  Mocht je geen kei zijn in Photoshop (guilty), dan kun je hun ontwerp programma gebruiken en heb je in een mum van tijd professionele stickers klaar staan die binnen 5 dagen geleverd worden. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste type, dan kun je gemakkelijk contact opnemen en helpen ze je persoonlijk. Wat een top service!

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: