Home Inspiration Vegan schoenen van CAYUCOS in mijn interieur

Vegan schoenen van CAYUCOS in mijn interieur

by Christy | UJC

Mijn Urban Jungle vol schoenen

Je zult je misschien afvragen wat schoenen te maken hebben met mijn interieur. Dat kan ik me voorstellen! CAYUCOS is een nieuw schoenenmerk dat 100% vegan schoenen maakt van duurzame materialen. Aangezien de collectie van CAYUCOS gebaseerd is op natuurlijke kleuren, passen de tinten van deze duurzame schoenen perfect in mijn Urban Jungle stijltje. Super leuk dus om een kleine fotoshoot te houden. Deze was bedoeld als basis voor hun contentstrategie op Instagram.

Een duurzamere levensstijl

Een echte duurzame levensstijl heb ik nog niet vind ikzelf. Wel eet ik al jaren geen vlees, maar bijvoorbeeld wel vis en kaas, eieren en yoghurt. Stiekem toch niet zo heel plantaardig dus! Wat ik de laatste 2 jaar wel meer probeer te doen is bewuster kleding en schoenen kopen. Dat wil niet zeggen dat alles duurzaam is, maar ik koop wel een heel stuk minder, zelden bij grote ketens en probeer vooraf te bedenken of ik een item echt nodig heb. 

Daarnaast heb ik er in mijn interieur bijvoorbeeld weer rekening mee gehouden geen leren meubels te kopen of kussens waar veren in verwerkt zitten. Alleen het bankje in de eetkamer is gemaakt van leer, maar wel gerecycled. Of het daadwerkelijk beter is, weet ik niet zozeer, maar het voelde wel een stuk fijner.

Enfin, een redelijk duurzaam interieur met in ieder geval de juiste tinten, was natuurlijk de ideale setting om deze leuke canvas schoenen in allerlei verschillende kleurtjes te fotograferen.

Vegan schoenen voor dames en heren

De collectie van CAYUCOS bestaat zowel uit heren- als damesmodellen. Voor de heren is er keuze uit 5 stoere, natuurlijke kleuren. Voor de ladies is er net wat meer keuze. Hoe kan het ook anders haha! Dit model bestaat in 13 kleuren, zowel natuurlijke tinten als wat kleurrijkere varianten. Hoe zoet is bijvoorbeeld dit zachtroze modelletje op de foto en dan zijn het ook nog eens vegan schoenen die van 100% ecologische materialen gemaakt zijn. Helemaal top!

Mocht je geïnteresseerd zijn in een paar, hou er dan rekening mee dat ze erg klein uitvallen. Ze worden in Spanje gemaakt, waar de voetjes over het algemeen wat kleiner zijn dan de gemiddelde Hollandse stapper ;). Je vindt bij elk model een maatoverzicht waar je de centimeters terug kunt vinden per maat. Meet thuis even de binnenzool op van je favo shoes et voilà, je weet zeker dat je de juiste maat bestelt!

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: