Home Urban Jungle Interieur Blog

Urban Jungle Interieur Blog

by Christy | UJC

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn interieur blog. Je leest hier over mijn fijnste aankopen en hoe ik deze verwerkt heb in mijn eigen huis. Hopelijk doe jij op deze manier ook weer inspiratie op voor je eigen interieur, dus lees gauw verder!

Mijn eigen interieur in een blog

Ik ben altijd al gek geweest op interieur, maar het moment dat ik tekende voor mijn nieuwbouwwoning is echt de start van deze ‘obsessie’. Van A tot Z heb ik elke ruimte uitgedacht en uiteindelijk ingericht. Wat een project! Elke ruimte heb ik uitgewerkt in deze blog over interieur in diverse artikelen. Geen interieurblog met Pinterest plaatjes van derden, maar informele informatie met foto’s van een realistische inrichting. 

Interieur blog voor nieuwe ideeën

De inrichting van je huis is een ongoing process. Waar ik ben gestart met de grote onderdelen, denk aan de visgraat laminaatvloer en de kleurkeuzes voor op de muur in de slaapkamer, ben ik steeds meer met kleine elementen bezig. Ik ben inmiddels de trotse bezitter van zo’n 15 kamerplanten en van servies gaat mijn hart sneller kloppen, vooral met gouden randjes ;). Het leuke is dat een kleine kandelaar uiteindelijk net zoveel invloed kan hebben op de inrichting van je huis als een okergele velvet bank. Je zult op deze interieur blog een aardige mix vinden tussen nieuwe meubels en accessoires die veel persoonlijke waarde hebben zoals de Perzische tapijten van mijn oma in de woonkamer. Een inrichting die één gevoel uitstraalt, maar wel veel persoonlijkheid heeft, daar hou ik van!

Interieurblog voor jou

Ik heb in de maanden richting de sleuteloverdracht ontzettend veel inspiratie opgedaan via Pinterest en Instagram en mijn eigen stijltje ontwikkeld. Achteraf had ik misschien wat vaker op een interieurblog moeten kijken, zodat ik ook echt informatie vond over merken, ideeën en naast do’s, ook wat meer don’t zodat ik daar zelf niet meer tegenaan gelopen was. Een goede reden vond ik om met Urban Jungle Classics te starten. Een blog voor interieur inspiratie, zodat jij onderdeeltjes mee kunt nemen die wellicht in jouw huis passen.