Home Kleine keuken inspiratie

Kleine keuken inspiratie

by Christy | UJC

Kun je wel wat ideeën gebruiken bij het inrichten van je keuken of ben je gewoon benieuwd hoe het er bij een ander uitziet? Dan zit je precies goed! Je vindt hier keuken inspiratie voor een kleine keuken vanuit mijn eigen huis.

Keuken inspiratie voor een kleine keuken

Ik woon in een nieuwbouw appartement en kon van tevoren uit een aantal opties kiezen voor de keuken. Dat werd een hoogglans witte keuken met strakke, smalle greepjes. Ik heb dus voor mijn kleine keuken weinig inspiratie opgedaan, maar wel heel veel voor de accessoires in mijn keuken. Ik kook heel erg graag en hou ontzettend van mooi servies. Voor elke ronde tover ik weer wat anders uit de kast, of dat nou voor mezelf is of voor een groot gezelschap. Je vindt hier dus kleine keuken inspiratie, maar ook voor de accessoires om je huidige keuken op te leuken of juist praktischer in te richten.