Home Livingroom Nieuw item van HipThuys

Nieuw item van HipThuys

by Christy | UJC

HipThuys, een pareltje van een webshop

Zoals jullie allemaal wel zullen weten ben ik helemaal gek op items met een vintage look in huis. Soms koop ik deze tweedehands, maar regelmatig koop ik deze toch nieuw in de winkel. Aangezien we al weken geen winkels meer kunnen bezoeken, ben ik eens online gaan kijken naar leuke shops. Wat een parel heb ik gevonden! HipThuys, een jonge webshop die wordt gerund door Tessa Maas. Het assortiment wisselt regelmatig en ze voegt bijna dagelijks nieuwe producten toe. Ideaal dus als je een cadeautje nodig hebt, ook voor jezelf natuurlijk! ­čśë

Vase the World vaas

Ik heb al regelmatig kleinere items besteld bij HipThuys om mijn woonkamer op te leuken, maar deze keer viel mijn oog direct op de nieuwe producten van Vase the World. Zoals de naam al doet verwachten is dit een merk met de prachtigste vazen in allerlei kleuren en maten. En niet onbelangrijk, ze zijn heel leuk geprijsd! Ik koos voor de Cheetah Brown Medium. Een flinke vaas waar vooral grote bloemen of droogbloemen mooi in staan. Dit vond ik legitieme reden om een nieuwe vaas te kopen haha! Ik heb namelijk al ontelbaar veel vazen staan, maar niet van zo’n groot formaat :). De hond was in ieder geval erg onder de indruk haha!

Het assortiment van je dromen bij HipThuys

Naast deze vazen vind je heel wat andere mooie woonaccessoires bij deze webshop. HipThuys voert mooie merken zoals Gusta, Housevitamin en Winkeltje van Anne. Dit zijn allemaal merken met een eigen stijltje die toch passen in bijna ieder interieur. ‘Woonaccessoires met lef’, zoals eigenaresse Tessa haar producten zo mooi omschrijft. Of je nu een modern of juist een industrieel interieur hebt, bij HipThuys slaag je altijd!

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: