Home Livingroom Pronkstuk: een okergele bank

Pronkstuk: een okergele bank

by Christy | UJC

Wat vooraf ging aan een okergele velvet bank

Eén ding wist ik heel zeker toen ik me ging verdiepen in een bankstel: ik wil absoluut geen hoekbank. Ik kan niet precies uitleggen waarom, maar de aesthetiek won het in dit geval van het gemak. Op de een of andere manier vind ik een hoekbank vooral lekker om in weg te zakken en een ‘normale’ bank echt een pronkstuk in je woonkamer. Het staat zo heerlijk statig. 

Een ander dingetje waar ik rekening mee hield, is dat mijn interieur aardig groen zou zijn. Al van jongs af aan is dit mijn lievelingskleur en ik hou ontzettend van planten en bloemen. Klein geheimpje: ik heb zelfs pas op 18-jarige leeftijd afscheid genomen van mijn appeltjesgroene slaapkamer. Ieder Pinterest plaatje in m’n moodboard had zo’n beetje een groene muur, dus dat werd een aardig dilemma: een okergele fluwelen bank in combinatie met een groene wand is natuurlijk een heerlijk VTwonen plaatje, maar misschien ook iets waar je na een maandje op uitgekeken bent.

Een velvet bank en dan óók nog in het geel. Lang getwijfeld, maar uiteindelijk een top keuze. Het zorgt echt voor een warm totaalplaatje in de woonkamer.[/blockquote]

Wat ie in z’n kop heb, hebbie niet in z’n kont

Dat is zo’n uitspraak die me op het lijf geschreven is. Ik heb echt naar andere stijltjes gekeken en geprobeerd een bank in okergeel fluweel uit m’n hoofd te zetten, maar zoals ik gewend ben van mezelf, ‘mission not accomplished’. Dat ideaalplaatje kreeg ik niet uit mijn gedachte en moest en zou tot leven komen in mijn nieuwe woonkamer. Nu stond ik voor de volgende uitdaging, waar ging ik de perfecte okergele fluwelen bank vinden?

De perfecte okergele velours bank

Na een flinke zoektocht heb ik, dat zul je altijd zien, gekozen voor de okergele fluwelen bank van WOOOD waar mijn oog als eerst op was gevallen. Ik zag hem bij Karwei staan waar ik ‘m meteen even horizontaal uitgetest heb. Yes! Een okergele bank die er perfect uitziet tijdens borrelavondjes met vriendinnen en ook nog eens heerlijk ligt tijdens de katertjes de dag erna. Je kunt al wel raden wat er daarna gebeurde hè? Jup, mijn vader gebeld voor de aanhanger en heel snel meegenomen!

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: