Home Livingroom Retro TV meubel van donker hout

Retro TV meubel van donker hout

by Christy | UJC

Donkerbruin TV meubel met een klassieke touch

Dit is echt één van mijn pronkstukken in huis, een dressoir inclusief wijnrek, geweldig! Vanaf het moment dat ik deze tegen het lijf liep kreeg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Aangezien hij ver boven het berekende budget voor dit meubelstuk zat, heb ik erg lang getwijfeld. Toen ik een eettafel en bank scoorde voor de helft van wat ik begroot had, kon ik ‘m echt niet meer laten staan. Alles draait om balans toch! 😉

Een TV meubel kan nou eenmaal niet ontbreken in je woonkamer, al vind ik het zelf erg belangrijk dat de woonkamer niet ingericht wordt rondom de TV. Die hoeft van mij echt niet centraal te staan en misschien valt het je ook op dat hij echt minuscuul is. Ik heb deze een jaartje of 8 geleden toen ik ging studeren gekocht en ik kan mijn geld echt niet uitgeven aan een grotere TV haha! Ik vind dat een woonkamer vooral knus moet zijn en gezelligheid uit moet stralen. Natuurlijk kijk ik af en toe languit gestrekt een serietje op Netflix, maar het TV kijken moet niet overheersen. Kaarsjes, kandelaars en planten nemen daarom meer de overhand op mijn TV meubel.

Online meubels bestellen

Ik heb echt m’n best gedaan om diverse TV meubels te vinden die ik mooi vond voor een leuker prijsje, maar het lukte me echt niet. Strakke meubels passen niet bij mijn Urban Jungle stijl in huis en goedkopere houtsoorten vind ik er al snel erg nep uitzien. Uiteindelijk voel je eigenlijk direct dat je verliefd bent op een meubelstuk en dan is het maar wat lastig om daarvan af te stappen. Daarnaast vind ik het super lastig om online meubels te beoordelen en bestellen. Vooral als ze van natuurlijke materialen gemaakt zijn, is het altijd weer afwachten hoe deze er in real life uitzien. Uiteindelijk zijn deze natuurlijk altijd uniek, want geen één stuk hout is hetzelfde. Dit TV meubel had ik al vaker in winkels zien staan, maar uiteindelijk heb ik het er toch op gewaagd en hem online besteld. Wel zo gemakkelijk met zo’n zwaar TV meubel.

De zoektocht naar een heel ander TV meubel

Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal geen retro donkerbruin TV meubel nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een Scandinavische stijl? Dan vind ik een hangend TV meubel erg mooi. Eentje zonder pootjes dus! Dit is erg minimalistisch en past perfect bij de lichte tinten die bij deze stijl horen. Vooral hoogglans wit staat echt prachtig. Deze zou ik ook een stuk gemakkelijker online bestellen, omdat hier qua materiaal eigenlijk geen verschil in kan zitten. Ik vind dit stijltje bij anderen altijd prachtig staan, maar op de een of andere manier kies ik zelf toch altijd voor donkere tinten en houtsoorten. Herkenbaar?

Welke items vind jij altijd prachtig bij een ander in huis, maar krijg je zelf nooit verwerkt in je interieur?

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: