Home Livingroom Woonkamer tip: gouden pauw kandelaar

Woonkamer tip: gouden pauw kandelaar

by Christy | UJC

Gouden kandelaar voor een retro look

Zoals jullie vast weten bestaat mijn Urban Jungle uit veel groen door mijn planten, bruin door de verschillende houtsoorten en goud in accessoires die op ongeveer elke m2 in mijn huisje te vinden zijn. Vaak is het meer een brass kleur zoals deze goudkleurige kandelaar. Een minder felle kleur goud geeft meteen een retro look die perfect past bij mijn Urban Jungle stijl in huis. Deze gouden kandelaar haalt meteen het interieur op door zijn mooie vintage kleur.

Gouden kandelaar met een pauw

Eigenlijk is het heel gek dat ik zoveel accessoires met vogels in huis heb, want ik ben echt doodsbang voor ze haha! Ik ren het liefst schreeuwend over de Dam tussen alle duiven en zet echt geen stap in een kippenren. Toch vind ik grote vogels een chique uitstraling geven in je huis, zoals deze gouden kandelaar met een pauw, maar ook mijn IXXI aan de wand met zwaluwen bijvoorbeeld. Het goudkleurige van de kandelaar geeft een retro gevoel en de pauw zorgt voor klasse. I love it!

Goudkleurige kandelaar van H&M

Ik heb veel vintage accessoires in huis, met name van oma, bijvoorbeeld ook de kristallen kandelaar die je ziet staan achter de gouden kandelaar op de foto. Daarnaast koop ik natuurlijk ook heel wat nieuwe woonaccessoires, maar deze moeten wel aansluiten bij de retro stijl in huis. Ik koop deze 9/10 keer bij H&M Home. Elk seizoen vind ik wel weer wat moois.

Waar scoor jij je accessoires voor in huis?

Laat een reactie achter

Interessant voor jou: