Home Woonkamer inspiratie

Woonkamer inspiratie

by Christy | UJC

Kun je wel wat ideeën gebruiken bij het inrichten van je woonkamer of ben je gewoon benieuwd hoe het er bij een ander uitziet? Dan zit je precies goed! Je vindt hier woonkamer inspiratie vanuit mijn eigen woonkamer.

  • 1
  • 2

Inspiratie voor je woonkamer vanuit mijn woonkamer

Je vraagt je misschien af waarom ik alleen woonkamer inspiratie deel vanuit mijn eigen huis. Dat is met de volgende reden: toen ik begin 2019 verhuisde naar mijn nieuwbouw appartement moest ik van de vloer tot aan de nachtlampjes bedenken hoe mijn interieur er uit kwam te zien. Super leuk natuurlijk, maar zonder voorbeelden om je woonkamer in te richten kom je vaak niet zo ver. Ik heb uren gespendeerd op Pinterest en in VTwonen magazines, maar dit het voelde vaak niet of dit ‘echte’ woonkamers waren. Ik wilde wooninspiratie voor een woonkamer met een huiselijk gevoel en waarbij je het idee kreeg dat er echt in geleefd werd. Dit kwam ik niet al te vaak tegen, vandaar dat het me leuk leek om hier zelf over te schrijven en te delen.

Persoonlijke wooninspiratie voor de woonkamer

Ik wist ongeveer 10 maanden voor mijn verhuizing dat dit mijn nieuwe paleisje werd. Er zijn weinig avonden geweest waarop ik niet bezig was met online oriënteren en woonkamer inspiratie op doen. Ik hield hele Excelbestanden bij met meubels en woonaccessoires die bij elkaar paste en koos ik voor die ene bank, dan hoorde daar ook weer een bepaalde tafel bij. Achteraf gezien was het best een spannende tijd, want ik vond het ontzettend belangrijk dat de inrichting één geheel werd. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar alle stijlen lopen wel vloeiend in elkaar over. Het opdoen van inspiratie voor de woonkamer is eigenlijk tot op de dag van vandaag nooit opgehouden. Ik blijf het geweldig vinden om details toe te voegen en zo mijn huis steeds meer persoonlijkheid te geven. Ik probeer vanuit deze keuzes en aankopen ook weer wat inspiratie voor jouw woonkamer te bieden en andersom ben ik heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat dus vooral een reactie achter onder een post met wat je wel, of juist niet aanspreekt.